Kitap Cevapları TIKLA
Test Çöz TIKLA

7. Sınıf Ada Yayıncılık Matematik Çalışma Kitabı Sayfa 65 Cevabı

7. Sınıf Ada Yayıncılık Matematik Çalışma Kitabı Sayfa 65 Cevabı

SORULAR

8. ………… işleminin sonucu kaçtır?

  • Cevap: C

9. Bir ticari taksi, kontak açılışında 3,75 TL, gidilen her kilometre için 0,75 TL yazmaktadır. Bu tak­siye ödenen 18,75 TL ücretle kaç kilometre yol gidilir?

  • Cevap: B

10. -5/2 üstü 3 işleminin sonucu kaçtır?

  • Cevap: D

11. a = -3,4 , b = -3-g- ve c = —g- sayılarının küçükten büyüğe doğru sıralanışı, aşağıdakilerdeı hangisinde doğru verilmiştir?

  • Cevap: B

12. 3/5 rasyonel sayısının ondalık gösterimi aşağıdakilerden hangisidir?

  • Cevap: A

13. 100° + (2012)1 – (-1)2012 işleminin sonucu aşağıdakilerden hangisidir?

  • Cevap: B

14. Aşağıda verilen ifadelerden kaç tanesi doğrudur?

  • Cevap: C

15. 5-5-5-5- (-2) (-2) (-2) (-2) (-2) (-2) çarpımının üslü ifade olarak yazılışı, aşağıdakilerden han­gisidir?

  • Cevap: A

16. ………… işleminin sonucu kaçtır?

  • Cevap: B

CEVAPLAR

7-sinif-ada-yayincilik-matematik-calisma-kitabi-sayfa-65-cevabi

Matematik Kitabı Cevapları
☺️ BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Yorum Yap